Friptură de vită cu aragaz lent cu slănină-sos de Chili

Friptură de vită cu aragaz lent cu slănină-sos de Chili
Friptura de vită cu aragaz lent cu sos de Bacon-Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 375 calorii, 35g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $2.03 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul de usturoi, bulionul de vită, friptura de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de vită bavareză cu aragaz lent cu sos, Friptură de vită cu aragaz lent și legume cu sos de hrean, și Friptură de vită cu aragaz lent cu cartofi copți și sos de bere fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina in tigaie antiaderenta de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana se rumeneste si crocanta; scoateți din tigaie cu lingura cu fante și scurgeți-le pe prosoape de hârtie. Rezervați grăsimea de slănină în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Dacă friptura de vită vine în plasă sau este legată, nu îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
3
Se presară carnea de vită cu piper de usturoi. Gătiți carnea de vită în grăsime de slănină în tigaie la foc mediu 5 până la 6 minute, întorcându-se ocazional, până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Puneți carnea de vită în aragaz. Se acoperă cu slănină și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Se amestecă ardei iute verde, bulion, sos de chili și făină într-un castron mic; se toarnă peste amestec în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Acoperiți și gătiți la foc mic 10 până la 12 ore.
8
Așezați carnea de vită pe platou; îndepărtați plasa sau corzile. Se amestecă sosul în aragaz; se servește cu carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista