Friptura de usturoi de soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 2.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 250 calorii. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați oțet distilat, usturoi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 64%. Încercați Kebaburi de friptură de soia cu miere cu sos de lămâie Cilantro, Sparanghel de susan cu sos de soia-usturoi Aioli, și Sos De Soia-Susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați ulei vegetal, sos de soia, oțet, ketchup și usturoi zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Sos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Oțet
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați friptura de flanc într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Se toarnă marinata peste friptură. Sigilați și marinați în frigider cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Friptură
4
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Ungeți grătarul grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Puneți fripturile pe grătar și aruncați marinada. Gatiti timp de 5 minute pe fiecare parte sau la coacerea dorita.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild & Wilder Exhibitionistul Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.