Friptură de ton la grătar cu Salsa proaspătă

Friptură de ton la grătar cu Salsa proaspătă
Friptura de ton la grătar cu Salsa proaspătă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 292 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $6.22 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalape, ceapă verde, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Ton la grătar Zesty cu Salsa proaspătă de roșii, Ton la grătar Zesty cu Salsa proaspătă de roșii, și Friptură la grătar cu Salsa proaspătă de Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron; se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 30 de minute.
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Înveliți ușor ambele părți ale fripturilor de ton cu spray de gătit; se presară cu sare și piper rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
Friptură De TonFriptură De Ton
5
Așezați fripturile pe grătar; grătar 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele este mediu-rar sau gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Serviți cu salsa și, dacă doriți, cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista