Friptură De Ton Cu Unt De Ardei Iute

Friptură De Ton Cu Unt De Ardei Iute
Friptura de ton cu unt de ardei iute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 860 calorii, 43G de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Pentru $7.0 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fripturi de ton, ardei iute, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Ardei-Friptură De Ton La Grătar Cu Pătrunjel-Unt De Usturoi, Paste Cu Ton Chilli, și Risotto De Ardei Iute De Ton (Cu Conținut Scăzut De Grăsimi) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateUșor
Gata În19 m.
Porții2
Scor De Sănătate53
Revista