Friptură de somon la cuptor

Friptura de somon la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 4,89 USD per porție , această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 546 de calorii , 39 g de proteine și 42 g de grăsimi . Această rețetă servește 2. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați brânză de parmezan, boia de ardei, spanac și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară, pescatariană și cetogenă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 93% . Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de mușchi la cuptor , Salată de varză asiatică cu somon la cuptor și Somon la cuptor cu lămâie .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor o tavă de copt de 8 x 8 inci cu ulei de măsline.
Se toarnă 1/4 cană de ulei de măsline într-un castron puțin adânc și se înmoaie fripturile de somon în ulei pentru a le acoperi. Amestecați sarea de usturoi, sarea de ceapă, boia de ardei, piper negru și sarea împreună într-un castron mic; presărați condimente pe somon.
Puneți fripturile de somon în vasul de copt pregătit și presărați cu arpagic, cimbru și frunze de spanac.
Presarati parmezan peste peste si condimente.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când somonul este gătit și pulpa se fulge ușor, aproximativ 45 de minute.