Friptură De Pui Prăjită
Friptura de pui prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1021 calorii, 55g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,61 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați paprika, zară, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Friptură De Pui Prăjită, Friptură De Pui Prăjită, și Friptură De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Tăiați friptura în 4 porții egale.
Puneți Zara într-un vas mediu de copt și condimentați cu sare și piper, după gust.
Combinați cele 2 1/2 căni de făină, praf de usturoi, praf de ceapă, boia de ardei, chile de arbol și 2 lingurițe sare kosher și 1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat într-un bol și împărțiți-l între 2 vase de copt.
Dragați friptura, câteva bucăți la un moment dat, în amestecul de făină și îndepărtați excesul. Scufundați-le în zară și lăsați excesul să se scurgă. Dragați-le din nou în făină și îndepărtați excesul.
Puneți bucățile de pui pe un suport de copt așezat peste o foaie de copt în timp ce uleiul se încălzește.
Încălziți 1 inch de ulei într-o tigaie mare din fontă până când ajunge la 360 de grade F pe un termometru prăjit.
Adăugați carnea, 2 bucăți la un moment dat, și gătiți până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți-le pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie și condimentați cu sare, după gust. Repetați cu piesele rămase.
Transferați carnea într-un suport setat pe o foaie de copt și păstrați-le calde la cuptor în timp ce faceți sosul.
Scoateți toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie, lăsând bucățile crocante din pâine.
Adăugați slănina și gătiți până se rumenesc și sunt crocante.
Îndepărtați cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Întoarceți tigaia în aragaz la foc mediu.
Bateți restul de 2 linguri de făină în tigaie și lăsați-o să gătească 1 minut. Bateți încet laptele cald și continuați să gătiți, amestecând ocazional până se îngroașă. Se amestecă smântâna grea și cimbrul și se condimentează cu sare și mult piper negru proaspăt măcinat, după gust.
Serviți 1 bucată de friptură de persoană tocată cu o parte din sos și garnisită cu câteva bucăți de slănină.
Garnisiți cu crengute de cimbru.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca podgoriile de proveniență Napa Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Proveniență Podgorii Napa Valley Merlot]()
Proveniență Podgorii Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa de granat profund și întunecat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructele întunecate generoasearome și înveliți palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing plin de viață de afine. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu referire la filmul lateral.