Friptură de pui cu sos de lapte de soia
Friptura de pui cu sos de lapte de soia este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 388 calorii, 29G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de amestec de bază de pâine, amidon de porumb, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 48%. Încercați Friptura de pui cu sos de lapte condimentat, Pui prăjit și sos de lapte, și Maryland Pui Prăjit Cu Sos De Lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă pentru alimentele prăjite într-un castron puțin adânc.
Combinați 1/2 cană lapte de soia și ouă într-un bol separat de mică adâncime, amestecând cu un bici. Fripturi de dragare în amestec de pâine. Scufundați în amestecul de ouă; dragă din nou în amestec de pâine.
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit.
Adăugați 1 lingură de ulei; se pune la foc mediu-mare până la cald. Se prăjesc 2 fripturi în ulei fierbinte 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Transferați fripturile pe un platou. Repetați procedura cu restul de 1 lingură de ulei și restul de 2 fripturi, rezervând picături în tigaie.
Combinați restul de 1 1/2 căni lapte de soia, amidon de porumb, sare și piper într-o măsură de sticlă de 2 căni, amestecând cu un bici până se omogenizează. Se amestecă amestecul de lapte în picături în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; gatiti, amestecand constant, 1 minut sau pana se ingroasa. Puneți sosul peste fripturi.
Se presară uniform cu pătrunjel.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.