Friptură de pui cu lămâie și rozmarin

Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar ? Puiul fript cu lămâie și rozmarin ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 235 de calorii , 20 g de proteine și 16 g de grăsimi . Pentru 75 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați piper de lămâie Lawry's®, pui, sare condimentată Lawry's® și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Cu un scor de 32% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de pui cu mere și rozmarin , Pulpa de miel prăjită cu usturoi ușor cu rozmarin și pătrunjel și Pui la grătar cu lămâie și rozmarin .
Instrucțiuni
Clătiți puiul cu apă rece; uscați cu prosoape de hârtie. Într-un castron mic, combinați sarea condimentată, rozmarinul și piperul de lămâie. Ridicați ușor pielea de pe carne de pe piept. Frecați amestecul de condimente pe carne sub piele, peste tot în afara puiului și în interiorul cavității.
Pulverizați o tavă de copt de 13x9x2 inci cu spray de gătit antiaderent; adăugați puiul, cu pieptul în sus. Se prăjește în cuptor la 400 de grade F, aproximativ 70 de minute, sau până când termometrul pentru carne introdus în partea cea mai groasă a puiului atinge 180 de grade F.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia.