Friptură de pui cu lămâie și rozmarin

Friptură de pui cu lămâie și rozmarin
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar ? Puiul fript cu lămâie și rozmarin ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 235 de calorii , 20 g de proteine și 16 g de grăsimi . Pentru 75 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Mergeți la magazin și cumpărați piper de lămâie Lawry's®, pui, sare condimentată Lawry's® și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Cu un scor de 32% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de pui cu mere și rozmarin , Pulpa de miel prăjită cu usturoi ușor cu rozmarin și pătrunjel și Pui la grătar cu lămâie și rozmarin .

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul cu apă rece; uscați cu prosoape de hârtie. Într-un castron mic, combinați sarea condimentată, rozmarinul și piperul de lămâie. Ridicați ușor pielea de pe carne de pe piept. Frecați amestecul de condimente pe carne sub piele, peste tot în afara puiului și în interiorul cavității.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pulverizați o tavă de copt de 13x9x2 inci cu spray de gătit antiaderent; adăugați puiul, cu pieptul în sus. Se prăjește în cuptor la 400 de grade F, aproximativ 70 de minute, sau până când termometrul pentru carne introdus în partea cea mai groasă a puiului atinge 180 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista