Friptură de porc și cartofi
Friptura de porc și cartofi este o fără gluten felul principal. O porție conține 760 calorii, 73G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Crock-Pot friptură de porc cu cartofi, Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, și Friptură De Porc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Bateți 1/4 cană de ulei, usturoi, unt, salvie și rozmarin într-un castron mic pentru a amesteca.
Așezați carnea de porc într-o tigaie mare.
Se presară sare și piper. Frecați amestecul de ierburi peste carnea de porc. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.) Acoperiți carnea de porc cu folie și prăjiți 2 ore.
Împărțiți restul de 1/4 cană de ulei între 2 skillets mari și grele.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare. Împărțiți cartofii între skillets.
Se presară sare și piper. Saut până când cartofii sunt aurii, dar nu fragede, aproximativ 15 minute.
Transferați cartofii în tigaie cu carne de porc. Aruncați cartofii cu sucuri de tigaie. Continuați prăjirea, neacoperită, până când carnea de porc se rumeneste, cartofii sunt fragede și sucurile sunt ușor reduse, aproximativ 40 de minute.
Așezați carnea de porc în centrul platoului mare. Înconjurați cu cartofi.
Turnați sucurile de tigaie în ceașcă de măsurare din sticlă cu 2 căni. Puneți grăsimea deasupra sucurilor și aruncați-o.
Se toarnă sucuri peste carne de porc și cartofi.