Friptură de porc și cartofi

Friptură de porc și cartofi
Friptura de porc și cartofi este o fără gluten felul principal. O porție conține 760 calorii, 73G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Crock-Pot friptură de porc cu cartofi, Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, și Friptură De Porc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți 1/4 cană de ulei, usturoi, unt, salvie și rozmarin într-un castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UntUnt
UsturoiUsturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați carnea de porc într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Se presară sare și piper. Frecați amestecul de ierburi peste carnea de porc. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.) Acoperiți carnea de porc cu folie și prăjiți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Împărțiți restul de 1/4 cană de ulei între 2 skillets mari și grele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Încălziți uleiul la foc mediu-mare. Împărțiți cartofii între skillets.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Se presară sare și piper. Saut până când cartofii sunt aurii, dar nu fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
8
Transferați cartofii în tigaie cu carne de porc. Aruncați cartofii cu sucuri de tigaie. Continuați prăjirea, neacoperită, până când carnea de porc se rumeneste, cartofii sunt fragede și sucurile sunt ușor reduse, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Așezați carnea de porc în centrul platoului mare. Înconjurați cu cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Carne De PorcCarne De Porc
10
Turnați sucurile de tigaie în ceașcă de măsurare din sticlă cu 2 căni. Puneți grăsimea deasupra sucurilor și aruncați-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
11
Se toarnă sucuri peste carne de porc și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista