Friptură de porc rozmarin cu morcovi

Friptura de porc de rozmarin cu morcovi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 193 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână morcovi tăiați pentru bebeluși, piper, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Friptură de porc cu vinete și morcovi Ragu, Cina de duminică friptură de porc cu morcovi, și Friptură De Porc, Sos Și Morcovi: O Bucătărie Răcoroasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit cu ulei de măsline.
Îndepărtați grăsimea din carnea de porc. Pulverizați carnea de porc cu spray de gătit; se presară cu 1 linguriță de rozmarin, 1/2 linguriță de sare și piper.
Așezați în centrul tigaiei.
Într-un castron mare, amestecați morcovii, ceapa, praful de usturoi, restul de linguriță de rozmarin și 1/2 linguriță de sare. Aranjați amestecul de legume în jurul cărnii de porc; pulverizați legumele cu spray de gătit.
Prăjiți descoperit 1 oră până la 1 oră 30 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în centrul cărnii de porc citește 68° și legumele sunt fragede.
Se ia de pe foc; se acoperă cu folie și se lasă să stea 10 minute până când termometrul citește 71°. felie de porc; se servește cu legume.