Friptură De Porc La Grătar

Friptură De Porc La Grătar
Friptura de carne de porc la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 187 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,58 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sos de sifon pop-și-soia, friptură de porc, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până dieta sifon pop ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cola Dietetică ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Friptură De Porc La Grătar, Triple S Friptură De Porc La Grătar, și Friptură de porc la grătar cu glazură de Chili balsamică și zmeură.

Instrucțiuni

1
Așezați marinada de sodiu Pop-and-Soy într-un vas superficial sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Pierceți coapsa de porc prăjită de mai multe ori cu un cuțit; adăugați friptura la marinată și întoarceți-vă pentru a acoperi. Acoperiți sau sigilați și răciți 4 până la 6 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Aprindeți o parte a grătarului, încălzind la 350 până la 400 de căldură (medie-mare); lăsați cealaltă parte neluminată.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Îndepărtați friptura din marinadă, aruncând marinada. Se prăjește uscat și se presară cu sare și piper. Legați-vă cu șnur de bucătărie, fixându-vă la intervale de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
4
Puneți friptura peste partea luminată a grătarului și grătarul, acoperit cu capacul grătarului, 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Transferați friptura pe partea neluminată și grătarul, acoperit cu capacul grătarului, 1 oră sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Garnisiți cu crengute de pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Revista