Friptură de porc Hoisin gătită lent cu ceapă verde
Friptura de porc Hoisin gătită lent cu ceapă verde ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 653 calorii, 95g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos hoisin, whisky scoțian, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Friptură De Porc Hoisin Cu Ceapă Verde, Hoisin gătit lent și învelișuri de porc cu ghimbir cu Slaw de arahide, și Friptură De Porc Gătită Lent.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Încălziți uleiul într-o oală mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Adăugați umărul de porc, partea grasă în jos; maro pe toate părțile, întorcându-se des, aproximativ 12 minute.
Întindeți sosul hoisin peste carne de porc; se presară cu bucăți de ceapă verde și boabe de piper. Acoperiți oala și puneți-o în cuptor. Gatiti pana cand carnea de porc este foarte frageda cand este perforata cu furculita, aproximativ 2 3/4 ore, adaugand apa in oala cu 1/4 cani daca amestecul este uscat.
Scoateți oala din cuptor.
Transferați carnea de porc pe scândură și cort cu folie.
Lăsați carnea de porc să stea 20 de minute.
Între timp, scoateți grăsimea din sucurile de tigaie. Se amestecă whisky-ul și 3/4 cană de apă în sucuri; se fierbe 2 minute.
Adăugați mai multă apă cu linguri dacă sosul este prea gros sau fierbeți pentru a reduce sosul dacă este prea subțire.
Tăiați carnea de porc transversal pe diagonală ușoară în felii groase de 1 inch.
Se ornează cu ceapă verde feliată.
Se toarnă sosul de tigaie peste carne de porc și se servește.