Friptură de porc Hoisin gătită lent cu ceapă verde

Friptură de porc Hoisin gătită lent cu ceapă verde
Friptura de porc Hoisin gătită lent cu ceapă verde ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 653 calorii, 95g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos hoisin, whisky scoțian, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Friptură De Porc Hoisin Cu Ceapă Verde, Hoisin gătit lent și învelișuri de porc cu ghimbir cu Slaw de arahide, și Friptură De Porc Gătită Lent.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o oală mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați umărul de porc, partea grasă în jos; maro pe toate părțile, întorcându-se des, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
4
Scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Întindeți sosul hoisin peste carne de porc; se presară cu bucăți de ceapă verde și boabe de piper. Acoperiți oala și puneți-o în cuptor. Gatiti pana cand carnea de porc este foarte frageda cand este perforata cu furculita, aproximativ 2 3/4 ore, adaugand apa in oala cu 1/4 cani daca amestecul este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Ceapa VerdeCeapa Verde
Boabe De PiperBoabe De Piper
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
ApăApă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți oala din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Transferați carnea de porc pe scândură și cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Lăsați carnea de porc să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
9
Între timp, scoateți grăsimea din sucurile de tigaie. Se amestecă whisky-ul și 3/4 cană de apă în sucuri; se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați mai multă apă cu linguri dacă sosul este prea gros sau fierbeți pentru a reduce sosul dacă este prea subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
11
Tăiați carnea de porc transversal pe diagonală ușoară în felii groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
12
Se ornează cu ceapă verde feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
13
Se toarnă sosul de tigaie peste carne de porc și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista