Friptură de porc glazurată cu rozmarin
Reteta Friptura de porc Glazed Rosemary se poate face in aproximativ 4 ore si 20 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 311 calorii, 39 g de proteine și 9 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,3 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, salvie, piper și suc de portocale. Cu un scor de lingură de 55%, acest fel de mâncare este solid. Carne de porc glazurată cu rozmarin, mușchiă de porc glazurată cu caise și rozmarin și mușchiă de porc friptă cu glaz cu portocale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în jumătate. Într-o tigaie mare, rumeniți friptura în unt și ulei pe toate părțile.
Transferați într-un 4- sau 5-qt. Care gateste incet.
Adăugați ceapa în aceeași tigaie; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Se amestecă zahărul brun, ierburile, coaja de portocală, piperul și sarea.
Se întinde peste carne de porc.
Combinați dulceața și sucul de portocale; se toarnă deasupra.
Adăugați frunza de dafin.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore sau până când un termometru pentru carne arată 160°. Aruncați frunza de dafin.