Reteta Friptura de porc Glazed Rosemary se poate face in aproximativ 4 ore si 20 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 311 calorii, 39 g de proteine și 9 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,3 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, salvie, piper și suc de portocale. Cu un scor de lingură de 55%, acest fel de mâncare este solid. Carne de porc glazurată cu rozmarin, mușchiă de porc glazurată cu caise și rozmarin și mușchiă de porc friptă cu glaz cu portocale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Tăiați friptura în jumătate. Într-o tigaie mare, rumeniți friptura în unt și ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Glazura De Capsuni Fara Zahar
Cârnați De Porc Italian Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Pandișpan Umplut Cu Smântână
2
Transferați într-un 4- sau 5-qt. Care gateste incet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Adăugați ceapa în aceeași tigaie; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Se amestecă zahărul brun, ierburile, coaja de portocală, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Crocant De Orez Cu Aromă De Ciocolată
Coaja De Portocala
16 Stridii Crude Pe Jumătate De Coajă
3/4 Cană Oțet De șampanie Bun Sau Oțet De Vin Alb
Spalat Si Mediu
Borcan Felii De Ghimbir Murat, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Pandișpan Umplut Cu Smântână
4
Se întinde peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
27 De Fursecuri Oreo, Zdrobite (aproximativ
(de Preferință Crescută Natural)
5
Combinați dulceața și sucul de portocale; se toarnă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Fără Os (5 Până La 6 Lire)
Gem
6
Adăugați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Cu Lemn De Măr, Tăiată în Bucăți Mici
7
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore sau până când un termometru pentru carne arată 160°. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Cu Lemn De Măr, Tăiată în Bucăți Mici