Friptură De Porc Glazurată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc glazurată. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $2.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 365 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, melasă, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură De Porc Glazurată Cu Afine, Carne De Porc Friptă Glazurată Cu Cireșe, și Carne De Porc Friptă Glazurată Cu Rodie.
Instrucțiuni
Tapetați o tigaie de prăjire superficială cu folie; așezați grăsimea prăjită cu fața în sus pe un raft în tigaia pregătită. Într-o cratiță mică, combinați ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 14-16 minute sau până se omogenizează și se îngroașă ușor.
Se toarnă peste carne de porc.
Se coace, neacoperit, la 325 km/h timp de 2 până la 2-1 / 2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 km / h, ungand cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.