Friptura de porc de ziua de naștere este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 1035 calorii, 84G de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $7.84 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Ziua de naștere. Un amestec de boabe de piper, usturoi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru saramură: într-o oală mare, adăugați apa și aduceți la fierbere. Odată la fierbere, adăugați usturoiul, siropul de agave, fulgii roșii de chile, boabele de piper și sarea și opriți focul. Odată ușor răcit, adăugați amestecul într-un recipient mare și adăugați 6 căni de gheață pentru a produce aproximativ 10 căni de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Procent De Tequila Blanco
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Usturoi Goya®
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați carnea de porc și scufundați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Puneți în frigider timp de aproximativ 2 până la 3 ore.
5
Îndepărtați și clătiți sub apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Pe o placă de tăiere constantă (așezați câteva prosoape de hârtie umede sub ea pentru a nu se mișca), stați friptura cu oasele în sus și coapsa în jos. Cu un cuțit ascuțit și subțire, tăiați cu grijă de-a lungul oaselor, separând ochiul coapsei de oase, dar lăsând coapsa încă atașată pe fund. Continuați să zburați cu unt și rulați încet, creând o suprafață plană mare pentru ca pesto să se răspândească cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Supă De Pui Pudră Goya®
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Pentru umplutura de pesto: într-un castron mic, combinați pesto, fulgi de chile, usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Usturoi Goya®
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Se amestecă bine și se întinde acest amestec uniform pe interiorul coapsei rulate. Rotiți cu grijă înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
10
Tăiați o fantă de 2 până la 3 inci între oase. Strângeți friptura cu sfoară de bucătărie între oase și în jurul fripturii. Acest lucru va ajuta friptura să gătească uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
11
Pentru baza de legume prăjite: într-o tigaie mare și grea, adăugați ceapa, morcovii, păstârnacul, varza de Bruxelles și usturoiul zdrobit și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
12
Așezați friptura de porc legată pe un suport În V peste legume, cort cu folie de aluminiu rezistentă și prăjiți în cuptor până când temperatura internă citește 145 până la 150 de grade F, 2 1/2 până la 3 ore. Aproximativ 3/4 din drum prin procesul de gătit îndepărtați folia, acest lucru va ajuta carnea de porc să se rumenească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Scoateți din cuptor, cortul cu folie și lăsați să stea timp de 15 până la 20 de minute pentru a se odihni și continuați să gătiți încă 5 până la 10 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Așezați tigaia la foc mediu-mare și adăugați 1 1/2 până la 2 căni de pui și aduceți la fierbere. Se lasă să fiarbă și se reduce timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
15
Pentru a termina: strecurați legumele și așezați-le pe un platou de servire. Terminați sosul cu aproximativ 2 linguri de unt și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
16
Scoateți șirul de bucătărie și tăiați carnea de porc în bucăți groase de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
17
Se servește imediat cu legumele și sosul de tigaie.