Friptură De Porc De Ziua De Naștere

Friptură De Porc De Ziua De Naștere
Friptura de porc de ziua de naștere este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 1035 calorii, 84G de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $7.84 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Ziua de naștere. Un amestec de boabe de piper, usturoi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 35 de minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru saramură: într-o oală mare, adăugați apa și aduceți la fierbere. Odată la fierbere, adăugați usturoiul, siropul de agave, fulgii roșii de chile, boabele de piper și sarea și opriți focul. Odată ușor răcit, adăugați amestecul într-un recipient mare și adăugați 6 căni de gheață pentru a produce aproximativ 10 căni de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați carnea de porc și scufundați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Puneți în frigider timp de aproximativ 2 până la 3 ore.
5
Îndepărtați și clătiți sub apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Pe o placă de tăiere constantă (așezați câteva prosoape de hârtie umede sub ea pentru a nu se mișca), stați friptura cu oasele în sus și coapsa în jos. Cu un cuțit ascuțit și subțire, tăiați cu grijă de-a lungul oaselor, separând ochiul coapsei de oase, dar lăsând coapsa încă atașată pe fund. Continuați să zburați cu unt și rulați încet, creând o suprafață plană mare pentru ca pesto să se răspândească cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Pentru umplutura de pesto: într-un castron mic, combinați pesto, fulgi de chile, usturoi, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se amestecă bine și se întinde acest amestec uniform pe interiorul coapsei rulate. Rotiți cu grijă înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Tăiați o fantă de 2 până la 3 inci între oase. Strângeți friptura cu sfoară de bucătărie între oase și în jurul fripturii. Acest lucru va ajuta friptura să gătească uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
11
Pentru baza de legume prăjite: într-o tigaie mare și grea, adăugați ceapa, morcovii, păstârnacul, varza de Bruxelles și usturoiul zdrobit și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
12
Așezați friptura de porc legată pe un suport În V peste legume, cort cu folie de aluminiu rezistentă și prăjiți în cuptor până când temperatura internă citește 145 până la 150 de grade F, 2 1/2 până la 3 ore. Aproximativ 3/4 din drum prin procesul de gătit îndepărtați folia, acest lucru va ajuta carnea de porc să se rumenească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Scoateți din cuptor, cortul cu folie și lăsați să stea timp de 15 până la 20 de minute pentru a se odihni și continuați să gătiți încă 5 până la 10 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Așezați tigaia la foc mediu-mare și adăugați 1 1/2 până la 2 căni de pui și aduceți la fierbere. Se lasă să fiarbă și se reduce timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
15
Pentru a termina: strecurați legumele și așezați-le pe un platou de servire. Terminați sosul cu aproximativ 2 linguri de unt și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
16
Scoateți șirul de bucătărie și tăiați carnea de porc în bucăți groase de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
17
Se servește imediat cu legumele și sosul de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate62
Revista