Friptură De Porc De Crăciun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc de Crăciun. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 3950 calorii, 412g de proteine, și 77g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $27.45 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, sos de afine cu fructe de pădure, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Rețete similare includ Cina de Crăciun: carne de porc prăjită cu zahăr de arțar și ghimbir cu sos de afine Clementine de rodie, Friptură De Gâscă De Crăciun, și Prăjiți gutui pentru a vă introduce în Crăciun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Puneți friptura de porc într-o tigaie; împingeți cuișoare întregi în carne. Acoperiți friptura cu felii de mere.
Puneți sosul de afine într-un castron cu un tocător de cartofi; amestecați bulionul de pui, scorțișoara, nucșoara și ghimbirul în afine.
Se toarnă aproximativ jumătate din amestecul de afine peste friptura de porc. Acoperiți cu un capac sau o foaie de folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Se toarnă amestecul de afine rămas peste friptură.
Presărați coaja de portocală peste sosul de afine.
Reveniți la cuptor și prăjiți până când amestecul de afine formează o glazură și un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în centrul cărnii citește cel puțin 145 de grade F (65 de grade C), încă aproximativ 30 de minute.