Friptură de porc cu sos de mere și ceapă

Friptura de porc cu sos de mere și ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 348 calorii, 45g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sosul de porc de aur campbell ' s de la campbell, friptura de carne de porc, condimentul cu piper de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Porc Prăjită Cu Sos De Usturoi-Ceapă, Friptură de porc cu umplutură de salvie și ceapă și sos, și Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru.
Instrucțiuni
Condimentează carnea de porc cu ardeiul de lămâie.
Așezați carnea de porc într-o tigaie. Prăjiți la 325 de grade F timp de 1 oră 45 de minute sau până când carnea de porc este gătită.
Scoateți carnea de porc pe o tăietură.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Încălziți uleiul în tigaia de prăjire la foc mediu-mare.
Adăugați mărul și ceapa și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați sosul și gătiți până când amestecul este fierbinte și clocotește, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Serviți sosul cu carnea de porc.