Friptură de porc cu prune parfumate de cimbru

Friptură de porc cu prune parfumate de cimbru
Friptura de porc prăjită cu prune parfumate de cimbru este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 minute. Dacă aveți la îndemână filet de porc, ulei de măsline, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet de porc la grătar cu prune, Filet de porc cu prune prăjite și rozmarin, și Salată de filet de porc Adobo la grătar cu prune și migdale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 1 1/2 linguri de ulei de măsline în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați carnea de porc cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
5
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 4 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Puneți tigaia în cuptor. Gatiti la 500 timp de 15 minute sau pana cand un termometru Inregistreaza 14
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Lăsați să stea 10 minute; feliați transversal în 12 felii.
9
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
10
Fără a curăța tigaia, aranjați prunele, tăiați părțile în sus, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrunePrune
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Combinați restul de 1 lingură de ulei, miere și usturoi, amestecând bine; periați prunele uniform cu amestecul de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
MiereMiere
PrunePrune
Ulei De GătitUlei De Gătit
12
Se presară cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper. Se fierb prunele 6 minute sau până se carbonizează ușor; se presară cimbru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PrunePrune
CimbruCimbru
SareSare
13
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
14
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
15
Meci De Vin: 2009 Red Diamond Merlot (Washington, $
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
16
este netedă și fructată, făcând ecou prunelor dulci care evidențiază carnea de porc prăjită. Folosind piersici în schimb?
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
PrunePrune
17
Se toarnă ochiul de pește Riesling din 2010 (Australia, 7 dolari), un alb uscat, cu arome de fructe de piatră. -- Gretchen Roberts
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
FructeFructe
PeștePește

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filet de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Vinan Alicia Las Compuertas Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Roșu intens cu accente violet. O combinație uimitoare între intensitate și precizie. Dezvăluie un fruct copt și un caracter dulce de marmeladă de mure, prune și fructe roșii. Se completează cu note elegante de piper, dafin și scorțișoară. Fruct negru intens, amplitudine mare și sucrozitate marcată. Se remarcă prin taninurile sale fine coapte și mătăsoase și oferă o senzație de gură elegantă și complexă. Îmbătrânirea va spori complexitatea vinului.Ideal pentru a se împerechea cu carne grasă, carne de vânat, mâncăruri picante, gătite lent sau la grătar.
DificultateMediu
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista