Friptură de porc cu fructe uscate și Squash

Friptură de porc cu fructe uscate și Squash
Friptura de porc cu fructe uscate și Squash ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 86G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 614 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,79 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine și unt budinca ca desert. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Friptură de porc cu fructe de iarnă și sos de Port, Friptură de carne de porc umplute cu fructe și legume picante, și Friptură de porc cu compot de fructe uscate.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
2
Se scurge într-o strecurătoare peste un bol; rezervă lichid.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Combinați fructele și scorțișoara; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
4
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Tăiați grăsimea din carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Tăiați o fantă orizontală de 1 1/2 inci prin centrul cărnii de porc pentru a forma un buzunar folosind un cuțit lung și subțire. Umpleți amestecul de caise în buzunar folosind mânerul unei linguri de lemn pentru a ajuta la împingerea amestecului de caise în centrul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Așezați carnea de porc pe o tigaie pentru broiler; introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
8
Combinați zahărul, ghimbirul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Se toarnă 1/2 cană lichid rezervat peste carne de porc; se presară cu amestec de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Coaceți la 425 timp de 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 (nu scoateți carnea de porc din cuptor); coaceți la 325 timp de 25 de minute. Aranjați dovlecelul în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
11
Coaceți la 325 încă 45 de minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz), ungând carnea de porc cu lichidul rămas la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
12
Așezați carnea de porc pe un platou de servire; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
13
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate80
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista