Friptură de porc cu cartofi și suc de fructe Butternut

Friptura de porc cu cartofi și dovlecei de Butternut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 276 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.42 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartofi, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit cu cartofi și dovlecei de Butternut, Carne de porc prăjită cu cartofi și dovlecei de Butternut, și Rozmarin & usturoi cotlet de porc Crusted cu Butternut Squash & cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați cartofii și dovleceii de butternut într-un vas de copt de 11 x 7 inci.
Combinați 1 lingură ulei de măsline, cimbru, salvie, 1/2 linguriță sare și piper; aruncați cu legume. Prăjiți la 425 timp de 15 minute.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline.
Presărați filetul de porc cu 1/2 linguriță de sare.
Adăugați carnea de porc în tigaie; sotati 4 minute. Se amestecă legumele; adăugați carne de porc și sherry. Prăjiți timp de 12 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Scoateți carnea de porc; lăsați să stea 5 minute.