Friptură De Porc Cu Boabe De Piper
Friptura de porc cu boabe de piper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 10 și costă 2,75 USD pe porție. O porție conține 366 calorii, 47G de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: crengute de plante, muștar dijon, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc Cu Boabe De Piper, Friptură de miel cu crustă de piper, și Friptură de coaste în picioare cu crustă de piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie grea la foc mediu-mare; adăugați friptură și rumeniți pe toate părțile.
Se pune într-o tigaie și se răcește ușor.
Combinați semințele de muștar și următoarele 3 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar greu; sigiliu. Zdrobiți condimentele cu un ciocan de carne sau un știft.
Combinați condimentele zdrobite, 2 linguri de făină și următoarele 3 ingrediente; amestecați 1/4 cană de unt și 2 linguri de muștar Dijon.
Răspândiți pe partea superioară și pe laturile fripturii.
Coaceți la 475 timp de 20 de minute; reduceți focul la 32
Acoperiți ușor cu folie de aluminiu și coaceți 1 oră și 10 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Scoateți friptura din tigaie, rezervând 2 linguri de picături; păstrați cald.
Combinați picăturile rezervate, 1 lingură de făină, 2 linguri de cidru de mere, oțet de cidru și 1 linguriță de muștar Dijon; deoparte.
Aduceți cidrul de mere rămas la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare; se fierbe 8 minute sau până se reduce la 3/4 cană. Se amestecă brandy; se fierbe 1 minut.
Bateți amestecul de făină, sare și piper; gatiti la foc mediu-mare pana se ingroasa.