Friptură de porc cu aragaz lent cu sos cremos de muștar

Friptura de porc cu aragaz lent cu sos cremos de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 226 calorii. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână morcovi, ceapă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Friptură de porc cu aragaz lent cu sos cremos de muștar, Friptură de oală cu aragaz lent cu sos cremos de mărar, și Friptură de porc cu lamă glazurată cu muștar scăzut și lent.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Dacă friptura de porc vine în plasă sau este legată, nu îndepărtați. Gatiti carnea de porc in ulei aproximativ 10 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile.
Așezați carnea de porc în aragaz lent de 3 1/2 până la 6 litri.
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția jumătății și a muștarului într-un castron mic; se toarnă peste carne de porc.
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 9 ore.
Scoateți carnea de porc din aragazul lent; acoperiți pentru a vă încălzi. Degresați grăsimea din sucurile de porc în aragaz, dacă doriți. Se amestecă jumătate și jumătate și muștarul în sucuri. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți aproximativ 15 minute sau până când se îngroașă ușor.
Scoateți plasa sau corzile din carnea de porc.
Serviți sosul cu carne de porc.