Friptură de porc cu aragaz lent cu sos cremos de muștar

Friptură de porc cu aragaz lent cu sos cremos de muștar
Friptura de porc cu aragaz lent cu sos cremos de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 226 calorii. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână morcovi, ceapă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare includ Friptură de porc cu aragaz lent cu sos cremos de muștar, Friptură de oală cu aragaz lent cu sos cremos de mărar, și Friptură de porc cu lamă glazurată cu muștar scăzut și lent.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Dacă friptura de porc vine în plasă sau este legată, nu îndepărtați. Gatiti carnea de porc in ulei aproximativ 10 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Așezați carnea de porc în aragaz lent de 3 1/2 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția jumătății și a muștarului într-un castron mic; se toarnă peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 9 ore.
5
Scoateți carnea de porc din aragazul lent; acoperiți pentru a vă încălzi. Degresați grăsimea din sucurile de porc în aragaz, dacă doriți. Se amestecă jumătate și jumătate și muștarul în sucuri. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți aproximativ 15 minute sau până când se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Scoateți plasa sau corzile din carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
7
Serviți sosul cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista