Friptură De Porc Condimentată La Grătar

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și marinată primară? Friptura de porc condimentată la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 231 calorii, 38g de proteine, și 7g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați friptura de porc tăiată în centru, condimentele de pasăre, pudra de ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare includ Friptură De Porc Condimentată, Friptură De Porc Condimentată Cu Cimbru, și Friptură de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect la căldură, conform instrucțiunilor producătorului. Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele, cu excepția fripturii. Frecați amestecul pe toate părțile fripturii. (Nu îndepărtați șirurile decât după grătar.)
Așezați friptura, cu grăsimea în sus, pe grătar pentru gătit indirect. Acoperiți grătarul; gătiți 1 oră 30 minute până la 2 ore 15 minute sau până când termometrul de carne introdus în cea mai groasă parte a fripturii citește 160 F.
Lăsați friptura să stea cu 10 până la 15 minute înainte de feliere.