Friptură De Porc Chipotle Cu Aragaz Lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc Chipotle cu aragaz lent. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 551 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,03 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, chimen măcinat, pudră de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Slow Cooker Chipotle carne de porc cu Mango Slaw, Miere Chipotle Coaste De Porc Cu Aragaz Lent, și Slow-Aragaz Chipotle Tras-Carne De Porc Sandwich-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați praf de chili, sare, praf de usturoi și chimen.
Adăugați cartofi, cartofi dulci și ceapă în castron; se amestecă pentru a acoperi.
Așezați legumele în aragaz lent.
Scoateți plasa din carne de porc. Frecați uleiul peste carnea de porc; se rulează în condimente în castron pentru a acoperi.
Puneți carnea de porc peste legume.
Se toarnă sos de roșii, roșii și chile tocat peste carne de porc și legume.
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-8 ore.
Scoateți carnea de porc și legumele din aragaz; acoperiți pentru a vă încălzi.
Se toarnă sosul din aragaz într-o cratiță de 3 litri. Într-un castron mic, amestecați apa și amidonul de porumb; se amestecă în sos. Gatiti la foc mare 5-10 minute, amestecand frecvent, pana se ingroasa.
Serviți sosul cu carne de porc și legume.