Friptură De Porc Chipotle Cu Aragaz Lent

Friptură De Porc Chipotle Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc Chipotle cu aragaz lent. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 551 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,03 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, chimen măcinat, pudră de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Slow Cooker Chipotle carne de porc cu Mango Slaw, Miere Chipotle Coaste De Porc Cu Aragaz Lent, și Slow-Aragaz Chipotle Tras-Carne De Porc Sandwich-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați praf de chili, sare, praf de usturoi și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De ChiliPraf De Chili
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Adăugați cartofi, cartofi dulci și ceapă în castron; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați legumele în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Scoateți plasa din carne de porc. Frecați uleiul peste carnea de porc; se rulează în condimente în castron pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Puneți carnea de porc peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De PorcCarne De Porc
6
Se toarnă sos de roșii, roșii și chile tocat peste carne de porc și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
LegumeLegume
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
Carne De PorcCarne De Porc
7
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-8 ore.
8
Scoateți carnea de porc și legumele din aragaz; acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De PorcCarne De Porc
9
Se toarnă sosul din aragaz într-o cratiță de 3 litri. Într-un castron mic, amestecați apa și amidonul de porumb; se amestecă în sos. Gatiti la foc mare 5-10 minute, amestecand frecvent, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
10
Serviți sosul cu carne de porc și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista