Friptură de pește-spadă prăjită la foc cu glazură de ananas-muștar cu chimichurri Cilantro și salsa de ananas la grătar și ardei iute verde murat
Friptura de pește-spadă prăjită la foc cu glazură de ananas-muștar cu chimichurri Cilantro și Salsan de ananas la grătar și ardei iute verde murat este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 7.17 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 995 calorii, 38g de proteine, și 50g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării din America de Sud. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de vin, serranos murat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Carne de porc la grătar cu Salsa de ananas prăjită la foc, Pește-spadă la grătar cu salsa de ananas-piersică, și Burgeri de ton cu glazură de ananas-muștar și Chile verde-gust de murături pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Ungeți peștele cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper pe ambele părți. Grătați pe o parte până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute, periați cu o parte din glazura de muștar de ananas. Răsturnați, periați cu mai multă glazură de muștar de ananas și continuați la grătar timp de 4 până la 5 minute, pentru o coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dressing Japonez De Susan Preparat
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți de pe grătar, periați cu mai multă glazură de muștar de ananas, așezați o lingură de Chimichurri Cilantro deasupra peștelui și serviți salsa de ananas la grătar și ardei iute verde murat alături sau deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Dressing Japonez De Susan Preparat
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Kg Tortillas De Maíz
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Combinați sucul de ananas, oțetul, sosul de soia, ghimbirul și zahărul brun într-o cratiță medie și dați la fiert. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când volumul este redus la jumătate, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Umăr
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați muștarul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Scoateți din căldură și adăugați sucul de lămâie și piperul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Avocado Hass Ușor Piure
7
Lasă să se răcească.
8
Combinați toate ingredientele într-un castron mic și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Grătați ananasul pe ambele părți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Scoateți din grătar și tăiați în zaruri de 1/4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Combinați într-un bol cu ingredientele rămase și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Puneți oțetul, sarea și zahărul într-o cratiță mică și dați la fiert. Continuați să fierbeți până când zahărul și sarea sunt complet dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Așezați ardeii iute într-un borcan de sticlă sau într-un bol nereactiv și turnați amestecul de oțet fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.