Friptură de oală dulce-acrișoară
Friptura cu oală dulce-acrișoară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,58 USD per porție. O porție conține 569 de calorii, 39 g de proteine și 22 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Mergeți la magazin și luați sare, zahăr brun, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 77%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum friptura de oală dulce și acrișoară, friptura de oală în sos dulce și acrișor și friptură de oală dulce și acrișoară.
Instrucțiuni
Pune cartofii într-un 5-qt. Care gateste incet. Tăiați grăsimea din friptură; tăiat în jumătate. Într-o tigaie mare, rumeniți friptura în ulei pe toate părțile.
Transferați în aragazul lent.
Rezervați 1 lingură picurare; căliți ceapa în picături rezervate până se înmoaie. Se amestecă sosul de roșii, zahărul brun, sosul Worcestershire, oțetul și sarea.
Se toarnă peste friptură.
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 4-6 ore sau până când carnea este fragedă. Înainte de servire, turnați sosul într-o tigaie. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se reduce si se ingroasa.
Serviți cu cartofi și carne de vită.