Friptură de oală cu aragaz lent cu sos de Tamarind (Carne con Salsa de Tamarindo)
Friptura de oală cu aragaz lent cu sos de Tamarind (Carne con Salsa de Tamarindo) este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 697 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,52 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, achiote măcinate, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 195 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Curat Mănâncă Chili Con Carne (Instant Pot), Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, și Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează carnea de vită cu chimen, achiote, sare și pepper.In o tigaie la foc mediu-mare, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Annatto
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați carnea de vită și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Transferați în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Puneți apa și pulpa de tamarind într-o oală mică. Aduceți la fierbere și reduceți focul la minim. Acoperiți oala și lăsați-o să fiarbă timp de 30 de minute, amestecând des.Se strecoară amestecul de tamarind și se pune lichidul într-un blender, se adaugă scallionul, ceapa, usturoiul, ardeii, coriandrul, pasta de roșii, sosul fierbinte, zahărul, mierea, vinul și bulionul de vită. Se amestecă până la consistența netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Tamarind
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Carne De Vită
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Kg Tortillas De Maíz
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Tamarind
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă amestecul de tamarind peste carnea de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 12 ore sau la maxim timp de 8 ore.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.