Friptură de oală cu aragaz lent cu sos de Tamarind (Carne con Salsa de Tamarindo)
Friptura de oală cu aragaz lent cu sos de Tamarind (Carne con Salsa de Tamarindo) este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 697 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,52 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, achiote măcinate, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 195 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Curat Mănâncă Chili Con Carne (Instant Pot), Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, și Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează carnea de vită cu chimen, achiote, sare și pepper.In o tigaie la foc mediu-mare, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Annatto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați carnea de vită și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Transferați în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Puneți apa și pulpa de tamarind într-o oală mică. Aduceți la fierbere și reduceți focul la minim. Acoperiți oala și lăsați-o să fiarbă timp de 30 de minute, amestecând des.Se strecoară amestecul de tamarind și se pune lichidul într-un blender, se adaugă scallionul, ceapa, usturoiul, ardeii, coriandrul, pasta de roșii, sosul fierbinte, zahărul, mierea, vinul și bulionul de vită. Se amestecă până la consistența netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Tamarind
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ghimbir întreg, Zdrobit
Tamarind
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Se toarnă amestecul de tamarind peste carnea de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 12 ore sau la maxim timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamarind
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Adăugați cilantro rămas și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.