Friptură de oală cu aragaz lent cu sos de Tamarind (Carne con Salsa de Tamarindo)
Friptura de oală cu aragaz lent cu sos de Tamarind (Carne con Salsa de Tamarindo) este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 697 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,52 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, achiote măcinate, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 195 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Curat Mănâncă Chili Con Carne (Instant Pot), Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, și Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează carnea de vită cu chimen, achiote, sare și pepper.In o tigaie la foc mediu-mare, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Annatto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați carnea de vită și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Transferați în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Puneți apa și pulpa de tamarind într-o oală mică. Aduceți la fierbere și reduceți focul la minim. Acoperiți oala și lăsați-o să fiarbă timp de 30 de minute, amestecând des.Se strecoară amestecul de tamarind și se pune lichidul într-un blender, se adaugă scallionul, ceapa, usturoiul, ardeii, coriandrul, pasta de roșii, sosul fierbinte, zahărul, mierea, vinul și bulionul de vită. Se amestecă până la consistența netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Tamarind
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Tamarind
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoi
5
Se toarnă amestecul de tamarind peste carnea de vită. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 12 ore sau la maxim timp de 8 ore.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.