Friptură de oală cu aragaz lent cu sos cremos de mărar

Friptură de oală cu aragaz lent cu sos cremos de mărar
Friptura de oală cu aragaz lent cu sos cremos de mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, friptură de vită, cartofi yukon gold și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură de porc cu aragaz lent cu sos cremos de muștar, și 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent Boluri vegetariene quinoa mexicane cu sos cremos de Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe o foaie de hârtie cerată sau într-un castron puțin adânc, amestecați 2 linguri de făină, 1 linguriță de sare și piperul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați carnea de vită pe amestecul de făină; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De VităCarne De Vită
3
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați carne de vită în tigaie; gatiti aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumenesc pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se pune în aragaz.
7
Într-un castron mic, amestecați bulionul, muștarul, usturoiul și buruienile de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se toarnă peste carne de vită în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
9
Puneți ceapa, morcovii și cartofii deasupra cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
10
Se presara cu condimente de lamaie-piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
11
Capac; gatiti la foc mic setarea 9-10 ore.
12
Scoateți carnea de vită și legumele din aragaz; așezați pe un platou mare de servire și acoperiți pentru a se încălzi. Într-un castron mic, bateți toate ingredientele sosului, cu excepția smântânii, cu sârmă, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
LegumeLegume
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
13
Se strecoară orice grăsime din lichid în aragaz.
14
Se toarnă lichid în cratiță de 1 litru; se încălzește la fierbere la foc mare. Se amestecă amestecul de făină în lichid fierbinte; gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
16
Tăiați carnea de vită în 8 bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
17
Serviți sosul cu carne de vită și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista