Friptură de oală cu aragaz lent cu sos cremos de mărar
Friptura de oală cu aragaz lent cu sos cremos de mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, friptură de vită, cartofi yukon gold și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură de porc cu aragaz lent cu sos cremos de muștar, și 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent Boluri vegetariene quinoa mexicane cu sos cremos de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pe o foaie de hârtie cerată sau într-un castron puțin adânc, amestecați 2 linguri de făină, 1 linguriță de sare și piperul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați carnea de vită pe amestecul de făină; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
3
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați carne de vită în tigaie; gatiti aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumenesc pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se pune în aragaz.
7
Într-un castron mic, amestecați bulionul, muștarul, usturoiul și buruienile de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar
Muștar
Usturoi
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se toarnă peste carne de vită în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
9
Puneți ceapa, morcovii și cartofii deasupra cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Ceapă
Carne De Vită
10
Se presara cu condimente de lamaie-piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De Lămâie
11
Capac; gatiti la foc mic setarea 9-10 ore.
12
Scoateți carnea de vită și legumele din aragaz; așezați pe un platou mare de servire și acoperiți pentru a se încălzi. Într-un castron mic, bateți toate ingredientele sosului, cu excepția smântânii, cu sârmă, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Legume
Sos
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
13
Se strecoară orice grăsime din lichid în aragaz.
14
Se toarnă lichid în cratiță de 1 litru; se încălzește la fierbere la foc mare. Se amestecă amestecul de făină în lichid fierbinte; gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand continuu, pana se ingroasa.