Friptură De Oală

Friptură De Oală
Friptura de oală este o fără gluten și primar rețetă cu 12 porții. O porție conține 184 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 24 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți piper, morcovi, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți un cuptor olandez de 6 litri rezistent la cuptor la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Adăugați friptura în tigaie. Gatiti 10 minute, intoarcandu-se la maro pe toate partile.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați ceapa, morcovul, usturoiul și rozmarinul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Presărați friptura și legumele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
8
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 3 până la 3 1/2 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița, rotind friptura la jumătatea timpului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
În timp ce friptura se coace, combinați smântâna și hreanul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Grăsime degresată din picături. Rupeți friptura în bucăți mari cu 2 furculițe.
11
Serviți friptura cu legume, picături de tigaie și cremă de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 24 m.
Porții12
Scor De Sănătate19
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista