Friptură De Oală
Friptura de oală este o fără gluten și primar rețetă cu 12 porții. O porție conține 184 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 24 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți piper, morcovi, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Încălziți un cuptor olandez de 6 litri rezistent la cuptor la foc mediu.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați friptura în tigaie. Gatiti 10 minute, intoarcandu-se la maro pe toate partile.
Adăugați ceapa, morcovul, usturoiul și rozmarinul în tigaie.
Presărați friptura și legumele cu sare și piper.
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 3 până la 3 1/2 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița, rotind friptura la jumătatea timpului de gătit.
În timp ce friptura se coace, combinați smântâna și hreanul într-un castron mic.
Grăsime degresată din picături. Rupeți friptura în bucăți mari cu 2 furculițe.
Serviți friptura cu legume, picături de tigaie și cremă de hrean.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.