Friptura de oală este o fără gluten și primar rețetă cu 12 porții. O porție conține 184 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 24 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți piper, morcovi, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți un cuptor olandez de 6 litri rezistent la cuptor la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
4
Adăugați friptura în tigaie. Gatiti 10 minute, intoarcandu-se la maro pe toate partile.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se ia de pe foc.
6
Adăugați ceapa, morcovul, usturoiul și rozmarinul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Morcov
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Presărați friptura și legumele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
8
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 3 până la 3 1/2 ore sau până când carnea este fragedă cu furculița, rotind friptura la jumătatea timpului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
9
În timp ce friptura se coace, combinați smântâna și hreanul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean
Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Grăsime degresată din picături. Rupeți friptura în bucăți mari cu 2 furculițe.
11
Serviți friptura cu legume, picături de tigaie și cremă de hrean.