Friptură de mușchi și cartofi copți
Friptura de mușchi și cartofii copți este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 500 de calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,77 USD pe porție. Un amestec de oțet balsamic, piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Friptură De Filet La Cuptor, Friptură De Mușchi Cu Cartofi Prăjiți Și Sparanghel, și Friptură de mușchi de casă uscată, cu cartofi prăjiți cu brânză.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați uleiul, oțetul, rozmarinul și usturoiul.
Așezați fripturile într-un vas puțin adânc.
Se toarnă marinada peste ele. Se da la frigider 1 ora.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Scoateți fripturile din marinată și condimentați cu sare și piper. Căutați timp de 4 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Lăsați să se odihnească 3 până la 4 minute înainte de feliere sau servire.
Se servește cu hrean și arpagic
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.