Friptură De Mușchi Teriyaki
Friptura de filet Teriyaki necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,49 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 232 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de friptură de vită, zahăr brun, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este un preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Această rețetă este plăcută de 599 de mâncăruri și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Teriyaki Filet Kabobs, Teriyaki Filet Kabobs, și Teriyaki Filet Kabobs sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șase ingrediente; adăugați friptura. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinada. Friptura la grătar, acoperită, la foc mediu timp de 5-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne trebuie să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP).
Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Friptura de filet funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Brooks Willamette Valley Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, afine de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o minunată pământie de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotse termină cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!