Nevoie de un curs principal fără gluten? Friptura de mușchi la grătar cu sos Stilton ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 3,2 USD pe porție. O porție conține 285 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, unt, friptură de mușchi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Aperitive cu friptură la grătar cu sos Stilton, Burgeri de friptură la grătar cu sos de friptură de casă, și Friptură la grătar cu sos de măsline și brânză Stilton.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie. Gatiti la foc mic pana se topeste branza, amestecand constant. Puneți deoparte 1/2 cană de sos; păstrați sosul rămas cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Presărați friptura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
4
Așezați friptura pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătați 18 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere, ungând adesea cu 1/2 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlot-ul regizorului. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.