Friptura de miel cu unt de tarhon-menta este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. O porție conține 547 calorii, 49G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 5,27 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de tarhon și mentă, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Miel de tarhon prăjit cu fasole de unt, Friptură De Miel Cu Mentă, și Pui prăjit cu unt de lămâie și tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă untul, tarhonul,menta, oțetul de tarhon și 2 lingurițe de sare grosieră într-un castron mediu până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Tarhon
Tarhon
Unt
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Transferați 1/4 cană de unt de plante în bowland mic rezervă pentru legume. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți ambele castroneși rece. Aduceți un castron mediu de unt de ierburila temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Folosind un cuțit ascuțit mic, faceți fante adânci de 1 inch peste tot mielul. Introduceți 3 sau 4 benzi de coajă de portocală în fiecare slit.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Închideți mielul în folie de plastic și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Miel
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuțit
2
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptoruluiși preîncălziți la 450 F.
3
Încălziți uleiul în foarte mareskillet peste căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
4
Sprinklelamb cu sare grunjoasă și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
5
Adăugamiel în tigaie; gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transfer la prăjirepan.
7
Periați cu 2 linguri de unt de plante.Friptură de miel 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Miel
8
Periați din nou cu 2linguri de unt de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
9
Reduceți temperatura la 350 buc. F. Continuați să prăjiți mielul până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte înregistrează 135 buc.F până la 140 buc. F pentru mediu-rar, aproximativ 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
10
Transferați mielul în platou; tigaie de rezervă. Tentlamb lejer cu folie; lăsați să se odihnească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
11
Lingura de grăsime de pe orice sucuri în tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
12
Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Se adaugăvin și bulion și se aduce la fierbere, bătândpentru a răzui bucățile rumenite. Se fierbe până la sosse reduce la 2 cani, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
14
Se amestecă untul de plante rămas și se răzuiecoaja de portocala. Sos de sezon la gust cusare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
15
Lingurați legumele în jurul mielului peplatter; garnisiți cu crenguțe de ierburi proaspete.