Friptură de miel cu rozmarin și usturoi

Friptură de miel cu rozmarin și usturoi
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Friptura de miel cu rozmarin și usturoi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 139 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Dacă aveți la îndemână rozmarin, căței de usturoi, picior de miel dezosat rulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de miel cu rozmarin și usturoi, Picior de friptură de miel cu usturoi și rozmarin, și Friptură de miel cu usturoi și rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Prăjiți sigur la intervale de 1 inch cu sfoară grea. Frecați suprafața de friptură cu rozmarin și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați friptura pe raftul unei tigaie pentru pui de carne sau tigaie; introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Coaceți la 450 timp de 1 oră și 15 minute sau până când termometrul înregistrează 140 (mediu-rar) până la 155 (mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Așezați friptura pe o tăietură; acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Lăsați să stea 10 minute. (Temperatura de friptură va crește 5 la picioare.)
8
Îndepărtați șirul înainte de a tăia.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista