Friptură de miel cu rozmarin și usturoi

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Friptura de miel cu rozmarin și usturoi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 139 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Dacă aveți la îndemână rozmarin, căței de usturoi, picior de miel dezosat rulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de miel cu rozmarin și usturoi, Picior de friptură de miel cu usturoi și rozmarin, și Friptură de miel cu usturoi și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Prăjiți sigur la intervale de 1 inch cu sfoară grea. Frecați suprafața de friptură cu rozmarin și usturoi.
Așezați friptura pe raftul unei tigaie pentru pui de carne sau tigaie; introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de friptură.
Coaceți la 450 timp de 1 oră și 15 minute sau până când termometrul înregistrează 140 (mediu-rar) până la 155 (mediu).
Așezați friptura pe o tăietură; acoperiți ușor cu folie.
Lăsați să stea 10 minute. (Temperatura de friptură va crește 5 la picioare.)
Îndepărtați șirul înainte de a tăia.