Friptură de miel cu orez sălbatic-umplutură de Risotto
Crown friptură de miel cu orez sălbatic-Risotto umplutura este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 273 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de arborio, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare sunt Gâscă Prăjită Cu Umplutură De Orez Sălbatic-Castan, Friptură de coroană cu umplutură de ciuperci de Broccoli, și Friptură de coroană cu umplutură de prune-mere.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați orez sălbatic și 1/2 linguriță sare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 50 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mică antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ciuperci; se sotează 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
6
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Combinați 1 linguriță de sare, herbes de Provence și 3/4 linguriță de piper. Înveliți ușor friptura cu spray de gătit; frecați amestecul de plante peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Așezați friptura, cu osul în sus, pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de friptură, asigurându-vă că nu atinge osul. Acoperiți oasele cu folie de aluminiu și așezați o minge de folie în centrul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
9
Puneți într-un cuptor de 500; reduceți imediat temperatura cuptorului la 400 și coaceți 45 de minute sau până când termometrul înregistrează 135 (mediu-rar).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Așezați friptura pe un platou mare de servire; se acoperă cu folie de aluminiu și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Puneți bulionul într-o cratiță medie; aduceți la foc mic (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
12
Încălziți uleiul rămas într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
13
Adăugați ceapa și țelina; se sotează 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Adăugați orez sălbatic și 1/2 cană bulion cald; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
16
Adăugați bulionul cald rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este aproape absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total). Se amestecă sarea rămasă, piperul rămas, ciupercile, mazărea și cimbru. Gatiti pana se incalzeste bine.
Descoperiți friptura și îndepărtați bila de folie. Puneți risotto în centrul fripturii (dacă tot risotto nu se potrivește, serviți risotto rămas într-un castron).