Friptură de miel cu orez sălbatic-umplutură de Risotto

Friptură de miel cu orez sălbatic-umplutură de Risotto
Crown friptură de miel cu orez sălbatic-Risotto umplutura este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 273 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de arborio, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare sunt Gâscă Prăjită Cu Umplutură De Orez Sălbatic-Castan, Friptură de coroană cu umplutură de ciuperci de Broccoli, și Friptură de coroană cu umplutură de prune-mere.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați orez sălbatic și 1/2 linguriță sare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 50 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mică antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ciuperci; se sotează 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Combinați 1 linguriță de sare, herbes de Provence și 3/4 linguriță de piper. Înveliți ușor friptura cu spray de gătit; frecați amestecul de plante peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Așezați friptura, cu osul în sus, pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de friptură, asigurându-vă că nu atinge osul. Acoperiți oasele cu folie de aluminiu și așezați o minge de folie în centrul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
9
Puneți într-un cuptor de 500; reduceți imediat temperatura cuptorului la 400 și coaceți 45 de minute sau până când termometrul înregistrează 135 (mediu-rar).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
Așezați friptura pe un platou mare de servire; se acoperă cu folie de aluminiu și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Puneți bulionul într-o cratiță medie; aduceți la foc mic (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Încălziți uleiul rămas într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Adăugați ceapa și țelina; se sotează 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
14
Adăugați orez Arborio; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio RiceArborrio Rice
15
Adăugați orez sălbatic și 1/2 cană bulion cald; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
16
Adăugați bulionul cald rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este aproape absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total). Se amestecă sarea rămasă, piperul rămas, ciupercile, mazărea și cimbru. Gatiti pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
17
Descoperiți friptura și îndepărtați bila de folie. Puneți risotto în centrul fripturii (dacă tot risotto nu se potrivește, serviți risotto rămas într-un castron).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista