Friptură de miel cu orez sălbatic-umplutură de Risotto

Friptură de miel cu orez sălbatic-umplutură de Risotto
Crown friptură de miel cu orez sălbatic-Risotto umplutura este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 273 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de arborio, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare sunt Gâscă Prăjită Cu Umplutură De Orez Sălbatic-Castan, Friptură de coroană cu umplutură de ciuperci de Broccoli, și Friptură de coroană cu umplutură de prune-mere.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați orez sălbatic și 1/2 linguriță sare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 50 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mică antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ciuperci; se sotează 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
6
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Combinați 1 linguriță de sare, herbes de Provence și 3/4 linguriță de piper. Înveliți ușor friptura cu spray de gătit; frecați amestecul de plante peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Așezați friptura, cu osul în sus, pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de friptură, asigurându-vă că nu atinge osul. Acoperiți oasele cu folie de aluminiu și așezați o minge de folie în centrul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
9
Puneți într-un cuptor de 500; reduceți imediat temperatura cuptorului la 400 și coaceți 45 de minute sau până când termometrul înregistrează 135 (mediu-rar).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Așezați friptura pe un platou mare de servire; se acoperă cu folie de aluminiu și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
11
Puneți bulionul într-o cratiță medie; aduceți la foc mic (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Încălziți uleiul rămas într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
13
Adăugați ceapa și țelina; se sotează 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
14
Adăugați orez Arborio; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio RiceArborrio Rice
15
Adăugați orez sălbatic și 1/2 cană bulion cald; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
16
Adăugați bulionul cald rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este aproape absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total). Se amestecă sarea rămasă, piperul rămas, ciupercile, mazărea și cimbru. Gatiti pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
17
Descoperiți friptura și îndepărtați bila de folie. Puneți risotto în centrul fripturii (dacă tot risotto nu se potrivește, serviți risotto rămas într-un castron).
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista