Friptură de miel cu orez sălbatic-umplutură de Risotto

Friptură de miel cu orez sălbatic-umplutură de Risotto
Crown friptură de miel cu orez sălbatic-Risotto umplutura este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 273 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de arborio, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare sunt Gâscă Prăjită Cu Umplutură De Orez Sălbatic-Castan, Friptură de coroană cu umplutură de ciuperci de Broccoli, și Friptură de coroană cu umplutură de prune-mere.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați orez sălbatic și 1/2 linguriță sare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 50 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mică antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ciuperci; se sotează 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Combinați 1 linguriță de sare, herbes de Provence și 3/4 linguriță de piper. Înveliți ușor friptura cu spray de gătit; frecați amestecul de plante peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Așezați friptura, cu osul în sus, pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de friptură, asigurându-vă că nu atinge osul. Acoperiți oasele cu folie de aluminiu și așezați o minge de folie în centrul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
9
Puneți într-un cuptor de 500; reduceți imediat temperatura cuptorului la 400 și coaceți 45 de minute sau până când termometrul înregistrează 135 (mediu-rar).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Așezați friptura pe un platou mare de servire; se acoperă cu folie de aluminiu și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Puneți bulionul într-o cratiță medie; aduceți la foc mic (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
12
Încălziți uleiul rămas într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
13
Adăugați ceapa și țelina; se sotează 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
14
Adăugați orez Arborio; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio RiceArborrio Rice
15
Adăugați orez sălbatic și 1/2 cană bulion cald; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
16
Adăugați bulionul cald rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este aproape absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total). Se amestecă sarea rămasă, piperul rămas, ciupercile, mazărea și cimbru. Gatiti pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
17
Descoperiți friptura și îndepărtați bila de folie. Puneți risotto în centrul fripturii (dacă tot risotto nu se potrivește, serviți risotto rămas într-un castron).
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista