Friptură de miel cu crustă de usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați un raft de friptură de miel cu crustă de usturoi. O porție conține 547 calorii, 19g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 3,73 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de miel cu crustă de usturoi, Usturoi-rozmarin-Crusted Rack de miel, și Roșii uscate la soare și grătar de miel cu crustă de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mini robot de bucătărie, combinați usturoiul, rozmarinul și uleiul de măsline și procesați până când usturoiul este tocat fin. Condimentați rafturile de miel cu sare și piper și frecați uleiul de usturoi-rozmarin peste tot. Așezați rafturile cu grăsime în sus pe o foaie mare de copt cu margini și lăsați să stea 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 45
Prăjiți mielul în treimea superioară a cuptorului timp de 15 minute. Întoarceți rafturile și prăjiți timp de 10 minute mai mult pentru carnea medie-rară.
Transferați rafturile pe o placă de sculptură, stați-le în poziție verticală și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Sculptați rafturile între oasele coastei și transferați-le pe plăci.