Friptură de miel cu ardei și Gremolata de mentă

Friptură de miel cu ardei și Gremolata de mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul fript cu ardei și Gremolatan de mentă. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 491 calorii, 57G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 6,13 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, fâșii de ardei gras, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Paște va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Picior de miel la grătar cu Gremolata de mentă, Cotlet De Miel Cu Gremolata De Mentă, și Cotlet De Miel La Grătar Cu Gremolata De Mentă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti mielul, combinați primele 8 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mare; adăugați 4 linguri de ulei, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
UsturoiUsturoi
MielMiel
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați amestecul de legume în centrul unei tigaie mari și adânci. Frecați restul de 2 linguri de ulei peste miel și presărați cu restul de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
LegumeLegume
MielMiel
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Așezați mielul deasupra amestecului de legume. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Coaceți la 450 timp de 50 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți mielul din cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți încă 20 de minute sau până când termometrul înregistrează 150 (pentru mediu-rar). Prăjiți la gradul dorit de coacere, amestecând legumele la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Așezați friptura pe un platou încălzit și acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Lăsați să stea 15 minute înainte de sculptură.
9
Scurgeți legumele printr-o sită fină într-un bol (rezervați lichidul pentru sos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
10
Așezați legumele într-un castron și amestecați pătrunjelul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Pentru a pregăti gremolata, combinați ingredientele într-un castron mic și aruncați pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Serviți o lingură mică cu mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista