Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul fript cu ardei și Gremolatan de mentă. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 491 calorii, 57G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 6,13 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, fâșii de ardei gras, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Paște va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Picior de miel la grătar cu Gremolata de mentă, Cotlet De Miel Cu Gremolata De Mentă, și Cotlet De Miel La Grătar Cu Gremolata De Mentă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti mielul, combinați primele 8 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mare; adăugați 4 linguri de ulei, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru. Aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Usturoi
Miel
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați amestecul de legume în centrul unei tigaie mari și adânci. Frecați restul de 2 linguri de ulei peste miel și presărați cu restul de 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Legume
Miel
Sare
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
4
Așezați mielul deasupra amestecului de legume. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Miel
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
5
Coaceți la 450 timp de 50 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți mielul din cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți încă 20 de minute sau până când termometrul înregistrează 150 (pentru mediu-rar). Prăjiți la gradul dorit de coacere, amestecând legumele la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
7
Așezați friptura pe un platou încălzit și acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
8
Lăsați să stea 15 minute înainte de sculptură.
9
Scurgeți legumele printr-o sită fină într-un bol (rezervați lichidul pentru sos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
10
Așezați legumele într-un castron și amestecați pătrunjelul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pătrunjel
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Pentru a pregăti gremolata, combinați ingredientele într-un castron mic și aruncați pentru a combina.