Friptură de legume de iarnă cu sos de fondue

Friptură de legume de iarnă cu sos de fondue
Friptura de legume de iarnă cu sos de fondue este o fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 894 calorii. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 1 oră. Un amestec de roșii cherry, cățel de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de porc cu fructe de iarnă și sos de Port, Cârnați cu piure de legume de iarnă, și Quinoa cu legume de iarnă prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 220C/gaz 7 / ventilator 200C.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Stropiți jumătate de ulei peste baza unui vas mare de gratinat sau a unei forme medii de prăjire. Sfat în dovlecei, ceapă, conopidă, usturoi și condimentați cu sare și piper. Aruncați totul împreună aproximativ și stropiți cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Puneți legumele la cuptor și coaceți timp de 15 minute neacoperite, amestecând la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Amestecați din nou legumele, aranjați roșiile deasupra și prăjiți încă 15-20 de minute, până se prăjesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
5
Pentru a face sosul, turnați vinul într-o tigaie mică și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se ia de pe foc, se amestecă amestecul de brânză și făină de porumb, apoi kirsch sau coniac dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
KirschKirsch
7
Puneți tigaia înapoi la foc mic și amestecați totul împreună până când brânza se topește în lichid și formează un sos curgător, mătăsos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Serviți legumele cu sosul turnat peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate69
Revista