Friptură de grătar marinată cu bulion
Broth marinat BBQ Steak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 7,9 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 54g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 785 calorii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, fripturi de vită, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 12 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Friptură de șuncă marinată pentru 2, Friptură Marinată, și Friptură Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună bulionul de vită și sosul de grătar într-un castron mediu.
Așezați fripturile de filet de vită într-un castron mediu și acoperiți cu bulionul de vită și amestecul de sos de grătar. Acoperiți vasul și puneți-l în frigider. Lăsați fripturile să marineze cel puțin 2 ore (peste noapte este de preferat).
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Grătiți fripturile pe grătarul pregătit timp de 7 până la 8 minute pe fiecare parte sau la coacerea dorită.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.