Friptură de fâșie de mușchi cu ciuperci Roquefort

Friptură de fâșie de mușchi cu ciuperci Roquefort
Friptura de friptură cu ciuperci Roquefort ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 560 calorii, 67g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de unt, ulei de măsline, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mușchi feliat înăbușit în ceapă, cu plăcintă cu cartofi Roquefort și salată de spanac cu sos de slănină, Friptură de bandă prăjită cu ciuperci, și Fripturi de benzi din New York cu ciuperci portabella pentru copii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un vas mare de copt din fontă emailată sau oțel inoxidabil, aruncați capacele de ciuperci cu vinul și 2 linguri de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți capacele cu tulpina în jos și prăjiți timp de 10 minute sau până când își eliberează lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se toarnă lichidul într-o cană de măsurare din sticlă. Întoarceți ciupercile și prăjiți-le timp de 10 minute mai mult, sau până se rumenesc bine pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
4
Transferați ciupercile pe o farfurie mare. Puneți vasul de copt la foc moderat și când începe să fumeze, adăugați apa. Aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite de pe fund și fierbeți până când apa se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Se toarnă lichidul în paharul de măsurare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
6
Întoarceți capacele de ciuperci în vasul de copt, cu tulpina în sus. Într-un castron, combinați Roquefortul cu smântâna, hamsiile, usturoiul și muștarul. Se amestecă firimiturile de pâine și se condimentează cu sare și piper. Umpleți fiecare capac de ciuperci cu o linguriță de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Condimentați friptura de mușchi cu sare și piper. Puneți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc moderat timp de câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline și când începe să fumeze, adăugați friptura, partea grasă în jos. Gatiti pana cand grasimea se rumeneste profund, aproximativ 5 minute, apoi gatiti rapid friptura timp de 1 minut pe fiecare parte. Întoarceți grăsimea prăjită în sus și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
9
Prăjiți filetul în cuptor timp de aproximativ 20 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 120 pentru rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați carnea pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească cel puțin 10 minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Între timp, preîncălziți broilerul. Puneți tigaia la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați oțetul balsamic și aduceți la foc mic, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați sosul de soia și lichidul de ciuperci rezervat și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
14
Scoateți tigaia de pe foc și rotiți-o în unt. Condimentați sosul cu sare și piper din belșug și turnați-l într-o barcă cu sos încălzită. Fierbeți ciupercile timp de 3 minute sau până se rumenesc. Rotiți vasul de copt după cum este necesar. Tăiați friptura în 4 felii groase și serviți cu ciupercile umplute. Treceți sosul la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Gravy BoatGravy Boat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista