Friptură de fustă întărită cu slănină cu galbenele și șalotă
Friptura de fustă întărită cu slănină cu galbenele și șalotă este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 8,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 78g de grăsime, și un total de 980 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, șalotă, fripturi de fustă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Friptură de fustă cu șalotă caramelizată, Friptură De Fustă Cu Șalotă Și Rețetă De Nasturel Saut, și Chanterelles și eșalotă parfumate cu tarhon.
Instrucțiuni
Așezați jumătate din feliile de slănină pe o foaie mare de folie de plastic. Puneți fripturile fustei deasupra și acoperiți cu slănina rămasă. Înfășurați și refrigerați peste noapte sau timp de 24 de ore.
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare.
Adăugați șalotele și gătiți la foc mic, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați toate ciupercile, condimentați cu sare și piper, acoperiți și gătiți până când și-au eliberat lichidul, aproximativ 4 minute. Descoperiți și gătiți la foc moderat până când ciupercile se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Se amestecă și se fierbe timp de 4 minute mai mult.
Adăugați restul de 1 lingură de unt și gătiți, amestecând, timp de 1 minut. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-o cratiță.
Scoateți feliile de slănină din friptură și păstrați-le pentru o altă utilizare.
Încălziți 1/2 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 skillets mari.
Adăugați 2 fripturi în fiecare tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți fripturile și gătiți până la mediu rar, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Transferați fripturile pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Reîncălziți ușor ciupercile și amestecați pătrunjelul. Feliați subțire fripturile peste Bob și aranjați pe farfurii. Se acoperă cu ciupercile și se servește.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019