Friptură de fustă la grătar Worcestershire cu cartofi cu brânză albastră

Worcestershire friptură fusta la gratar cu cartofi brânză albastră este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 598 calorii, 51G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $5.69 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, brânză, sare grosieră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de fustă la grătar cu ciuperci, brânză albastră și slănină, Salată De Friptură De Fustă Cu Brânză Albastră, și Salată De Friptură De Fustă Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți și preîncălziți grătarul la foc mare. Se amestecă usturoiul, rozmarinul, sosul Worcestershire și uleiul într-un vas nereactiv; condimentează cu piper.
Așezați friptura în vas, învârtindu-se pentru a obține carnea bine acoperită. Marinați, întorcându-vă o dată 1 oră sau până peste noapte în frigider.Acoperiți cartofii cu apă rece într-o cratiță medie; adăugați un vârf de sare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Se scurge; se lasă să se răcească ușor. Feliați cartofii în jumătate și periați ușor cu ulei; condimentează cu sare și piper.Friptură la grătar, întorcându-se o dată, până la coacerea dorită, 3 până la 4 minute pe parte pentru mediu-rar. Pune deoparte. Între timp, cartofii la grătar, întorcându-se o dată, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Se presară imediat cu brânză. Tăiați subțire friptura împotriva cerealelor. Împărțiți friptura și cartofii în 4 farfurii.
Se servește, garnisit cu crenguțe de rozmarin.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.