Friptură de fustă la grătar Worcestershire cu cartofi cu brânză albastră
Worcestershire friptură fusta la gratar cu cartofi brânză albastră este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 598 calorii, 51G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $5.69 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, brânză, sare grosieră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de fustă la grătar cu ciuperci, brânză albastră și slănină, Salată De Friptură De Fustă Cu Brânză Albastră, și Salată De Friptură De Fustă Cu Brânză Albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți și preîncălziți grătarul la foc mare. Se amestecă usturoiul, rozmarinul, sosul Worcestershire și uleiul într-un vas nereactiv; condimentează cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Așezați friptura în vas, învârtindu-se pentru a obține carnea bine acoperită. Marinați, întorcându-vă o dată 1 oră sau până peste noapte în frigider.Acoperiți cartofii cu apă rece într-o cratiță medie; adăugați un vârf de sare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se scurge; se lasă să se răcească ușor. Feliați cartofii în jumătate și periați ușor cu ulei; condimentează cu sare și piper.Friptură la grătar, întorcându-se o dată, până la coacerea dorită, 3 până la 4 minute pe parte pentru mediu-rar. Pune deoparte. Între timp, cartofii la grătar, întorcându-se o dată, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Se presară imediat cu brânză. Tăiați subțire friptura împotriva cerealelor. Împărțiți friptura și cartofii în 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Se servește, garnisit cu crenguțe de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.