Rețeta friptură de fustă la grătar cu Salsa Verde ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 35 minute. O porție conține 631 calorii, 52G de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.28 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, ulei de măsline, friptură de fustă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de fustă la grătar cu salsa verde cu ierburi, Glisoare de friptură cu fustă la grătar cu Salsa Verde Aioli, și Fusta Steak cu Salsa Verde si Ricotta Salata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați pătrunjelul, rozmarinul, cimbru, usturoiul și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți amestecul pe toată friptura. Acoperiți și refrigerați pe un platou timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Într-un robot de bucătărie, combinați pătrunjelul cu busuiocul, menta, caperele, hamsiile, usturoiul, muștarul și zahărul și procesați până la o pastă. Cu mașina pornită, turnați încet uleiul de măsline. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Suc De Lămâie, Opțional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Aprinde un grătar. Răzuiește cea mai mare parte a marinadei de pe friptură și condimentează carnea cu sare și piper negru. Grătiți la foc mare timp de aproximativ 3 minute. Întoarceți friptura și grătarul timp de 2 minute mai mult, până se rumenesc afară și mediu-rar în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 3 minute. Tăiați subțire friptura împotriva bobului și presărați cu boia afumată. Dă salsa verde la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Can) Canned Salsa Verde
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.