Friptură De Fustă Frecată Cu Condimente La Grătar

Friptura de fustă frecată cu condimente la grătar este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 289 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână boia, căței de usturoi, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Fustă La Grătar Frecată Cu Condimente, Friptură De Flanc Frecată Cu Condimente La Grătar, și Friptură De Flanc Frecată Cu Condimente La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu sare kosher. Amestecați condimentele într-un castron, apoi amestecați usturoiul și uleiul până se formează o pastă. Se usucă friptura, apoi se freacă peste tot cu pastă. Marinați friptura într-o pungă mare de plastic sigilată, răcită, cel puțin 6 ore.
Aduceți friptura la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
În timp ce friptura ajunge la temperatura camerei, pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este fierbinte atunci când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 1 până la 2 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Friptură la grătar pe grătar ușor uns, neacoperit, întorcându-se o dată, 4 până la 6 minute în total pentru mediu-rar.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inch. Împărțiți salata de cartofi dulci în 6 farfurii, apoi acoperiți cu friptură și rucola.
* Steak poate Marina până la 1 zi.* Friptura poate fi la grătar în loturi într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat. (Este posibil ca fripturile să fie împărțite în loc să fie înjumătățite pentru a se potrivi în tigaie.)
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.