Friptură de fustă cu Miso roșu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de fustă cu Miso roșu. Această rețetă face 4 porții cu 449 calorii, 52G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $7.87 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sake, mirin, miso și alte câteva lucruri pentru a ajunge astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Miso-Friptură De Fustă Marinată, Friptură de fustă la grătar cu Miso roșu, și Friptură de fustă la grătar și salată Mesclun cu pansament Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face marinada, amestecați usturoiul, miso roșu, mirin, sake, tobanjan și zahărul într-un castron.
Se toarnă marinada într-un vas de copt sau într-o tavă cu margini.
Așezați friptura fustei în marinată și răsturnați-o de 4 ori pentru a acoperi generos peste tot. Marinati friptura timp de 1 ora la temperatura camerei, intorcand o data.
Preîncălziți un grătar la cald mediu. Gratiți friptura fustei aproximativ 3 minute pe fiecare parte, până la mediu-rar. Friptura s-ar putea lipi de grătar din cauza miso-ului, așa că ușurați-o cu atenție. (Un pic de miso carbonizat adaugă aromă și parfum minunat.) Testați pentru coacere folosind "metoda" Nick-and-Peek".”
Lăsați friptura fustei să se odihnească timp de 2 minute și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot "Scosso" Blend. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot]()
Patru Crame Brix Paso Robles Sangiovese, Cabină, Amestec Merlot" Scosso"
Un "super toscan" Californian de Sangiovese, Cabernet Sauvignon și Merlot este o plimbare completă pentru simțuri. Aroma concentrată de zmeură și mure cu tutun și condimente dau un nas cald îndrăzneț acestui amestec. Zmeura și espresso pe gust sunt echilibrate de taninuri pline și rotunjite de note de piper și vanilie cu un finisaj dulce de fructe de pădure.