Friptură de flanc și Rajas Fajitas
Reteta flanc friptură și Rajas Fajitas ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 1 oră și 55 de minute. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 3.73 pe portie. O porție conține 369 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți ardei poblano, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Fajitas cu friptură de flanc marinată și Rajas, Flanc Friptură Fajitas, și Flanc Friptură Fajitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți friptura într-un vas de copt și aruncați cu amestecul de jalapeno murat; lăsați la marinat la temperatura camerei, 1 oră.
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la înălțime medie.
Ungeți amestecul de jalapeno de pe friptură; condimentați friptura cu sare și piper și grătați până se carbonizează, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească.
Asigurați fiecare felie de ceapă orizontal cu o frigăruie de lemn.
Ungeți feliile de ceapă cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătar, întorcându-se ocazional, până la moale, 10 până la 15 minute. Între timp, puneți poblanos și jalapenos proaspăt pe grătar și char pe toate părțile, aproximativ 8 minute. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula, apoi se decojesc pielea, tulpina și semințele.
Tăiați poblanos și jalapenos în fâșii. Odată ce feliile de ceapă sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați frigaruile și separați-le în inele individuale.
Preîncălziți o tigaie mare la foc mediu. Tăiați subțire friptura pe părtinire, împotriva bobului. Când tigaia este fierbinte, acoperiți fundul cu 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați usturoiul și oregano și sotati aproximativ 1 minut.
Adăugați fâșiile de friptură, ceapă și piper și aruncați la foc. Condimentează cu sare și piper.
Se servește cu tortilla, guacamole și pico De gallo.
Fotografie de Kat Teutsch
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![La Jota Howell Muntele Merlot]()
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.