Friptură de flanc încărcată

Friptură de flanc încărcată
Loaded Flank Steak este un fel principal fără gluten și cetogenic. Această rețetă servește 6. O porție conține 345 de calorii, 27 g de proteine și 24 g de grăsimi. Pentru 2,62 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru ziua indragostitilor. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Un amestec de friptură de vită, amestec de dressing pentru salată ranch, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu un scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Friptura de flanc, Friptura de flanc și Friptura de flanc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cartofi Roșii Sau Cartofi Baby Yukon GoldCartofi Roșii Sau Cartofi Baby Yukon Gold
2
Tăiați un buzunar orizontal în friptură; se umple cu amestec de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Cu Lapte1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Cu Lapte
FripturăFriptură
3
Friptura la grătar, acoperită, la foc mediu sau la grătar 4 in. de la căldură 5-7 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Kilogram De Chorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat Subțire1 Kilogram De Chorizo Spaniol (o încrucișare între Tare și Moale), Feliat Subțire
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire. Pentru a servi, tăiați bob subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cesti De Gheata Ras3 Cesti De Gheata Ras

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Flank Steak în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Louis Roederer Cristal Brut cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista