Friptură De Flanc Umplută Cu Parmezan Din Plante Toscane

Friptura de flanc umplută cu parmezan din plante toscane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 321 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Flanc La Grătar Umplută Cu Ierburi, Friptură De Flanc De Ierburi De Sud-Vest, și Friptură De Flanc Chipotle-Herb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Topiți 1 Lingură. unt în tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați legume; gatiti si amestecati 5 pana la 7 min. sau până când este crocant.
Se amestecă crutoane, apă și jumătate de brânză.
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia parțial friptura orizontal în jumătate, începând de la partea cea mai groasă a fripturii și având grijă să nu tăiați în partea opusă a fripturii. Friptură deschisă.
Întindeți amestecul de legume pe o parte tăiată a fripturii; rulați, începând de la o parte lungă. Cravată închisă cu șnur de bucătărie.
Topiți untul rămas în aceeași tigaie.
Adăugați carne; gatiti 7 pana la 8 min. sau până se rumenesc uniform, întorcându-se ocazional.
Coaceți 35 min. sau până când friptura este de coacere medie (160F).
Scoateți din cuptor. Top friptură cu brânză rămasă; lasa sa stea 10 min.
Scoateți și aruncați șirul înainte de a tăia friptura.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.