Friptura de flanc umplută cu legume este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar felul principal. Pentru 3,32 USD pe porție, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 29G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de spanac pentru copii, fâșii de slănină, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de flanc umplută la grătar în stil Muffuletta (umplută cu Salumi, Provolone și salată de măsline), Friptură De Flanc La Grătar Și Trio De Legume, și Friptură De Flanc Umplută.
Instrucțiuni
1
Tăiați friptura orizontal dintr-o parte lungă până la 1/2 in. de partea opusă. Deschideți friptura astfel încât să fie plată; acoperiți cu folie de plastic. Aplatizați la 1/4 in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru Tacos
2
Îndepărtați plasticul; presărați friptura cu 1/8 linguriță sare și piper. Pune deoparte. Într-o tigaie, gătiți slănina până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Scurgeți, rezervând 2 linguri de picături.
5
În picături, sotează prazul, ardeii galbeni și 1 cană de țelină până se înmoaie. Se amestecă spanacul, cimbru, busuioc și slănină. Lingura peste carne la 1/2 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(și Numai Porții)
2 Cesti Catei De Usturoi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Rulați bine stilul de jeleu, începând cu o latură lungă. Cravată cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
7
Frecați friptura cu usturoi și sarea rămasă. Într-o tigaie mare, carne maro în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Așezați într-o tigaie unsă puțin adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
9
Adăugați ceapa și țelina rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
10
Combinați ingredientele rămase; se toarnă peste friptură. Acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
11
Se coace la 350 CP timp de 1 oră. Ungeți cu picături.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Coaceți, neacoperit, cu 15 minute mai mult sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Se lasă să stea 10-15 minute.
14
Scoateți șirul și felia. Aruncați frunza de dafin; îngroșați sucurile, dacă doriți.
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptura de flanc. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.