Friptură De Flanc Sud-Americană

Friptura de flanc din America de Sud ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,29 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 367 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de portocale, ardei iute chipotle în sos adobo, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură De Cedru Marinată Din America De Sud, Jazz rece și fierbinte la trap Sud-American Chimichurri friptură!, și Dip Sud-American.
Instrucțiuni
Strângeți sucul din 1 portocală și turnați într-un robot de bucătărie sau blender.
Adăugați usturoi, coriandru, ardei iute și sosul lor, ulei, oțet, chimen, coriandru și 1/2 linguriță sare. Se învârte până se curăță fin.
Așezați friptura într-o pungă de plastic cu fermoar de 1 galon.
Se toarnă amestecul cilantro-chipotle peste friptură și se sigilează punga. Se răcește cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ridicați friptura din marinată (aruncați marinada) și așezați-vă pe un grătar cu ulei peste un pat solid de cărbuni mediu-fierbinți sau foc mediu-mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti friptura, intorcand la fiecare 4 pana la 5 minute, pana se rumeneste pe ambele parti si se face dupa bunul plac in centrul celei mai groase parti (taiata pentru a testa), aproximativ 12 minute in total pentru mediu-rar.
Transferați friptura pe o placă cu ramă sau pe un platou.
Lăsați să se odihnească 3 până la 5 minute.
Feliați subțire carnea peste Bob. De asemenea, feliați portocala rămasă.
Serviți friptura cu felii de portocale pentru a stoarce peste porții și adăugați sare după gust.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Grgich Hills Estate Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
Un Merlot cu climă rece, cu arome strălucitoare de fructe și aciditate plăcută gurii din podgoriile Grgich Hills din sudul Văii Napa, cultivate fără îngrășăminte artificiale, pesticide sau erbicide. Cu arome minunat complexe de afine, cedru și alune prăjite, acest vin este partenerul perfect cu filet de vită, raft de miel sau carne de porc prăjită.